QONNECTING

Qontinuïteit: Montis-Q verbindt de juiste mensen aan elkaar

Wij beloven ‘finance with a smile’

Ben je op zoek naar vervanging van ziekte- of zwangerschapsverlof, heb je een project waar geen capaciteit voor is of heb je een vacature voor een vaste aanstelling? De meest geschikte persoon op de juiste positie wil iedereen. En dat is een uitdaging gezien het tekort aan hoger opgeleide financials. Wij gaan niet alleen voor de inhoudelijk best passende kandidaat maar ook voor de persoon die binnen je team en de cultuur past.

Met één interimmer haal je een batterij aan kennis in huis

De professionals die wij inzetten hechten, net als wij, waarde aan de relatie, beschikken over uitstekkende vakkennis en passen zich gemakkelijk aan. Maar niemand kan alles weten. De interimmer die jij via Montis-Q binnenhaalt, krijgt een rugzakje mee met onze Montis-Q Qonsultants als sparringpartner. Hij of zij kan altijd steunen op een team van financiële experts. Zo haal je met één financial meteen een hulplijn in huis. Met de interim professional van Montis-Q ben je verzekerd van continuïteit en succes binnen je organisatie. En omdat jij je kunt focussen op je prioriteiten, ook van je eigen werkgeluk. Wij gaan voor die ‘smile’ op je gezicht.

Gemotiveerde en loyale vaste krachten

Ook als je op zoek bent naar financials in loondienst ben je bij Montis-Q aan het juiste adres. Wij stellen graag de best passende persoon, qua inhoud en persoonlijkheid, aan je voor. Zodat je kunt bouwen aan een langdurige en duurzame relatie.

Altijd een goede match

Of je nu op zoek bent naar een interimmer of een vaste kracht onze financials bezitten de juiste skills en mentaliteit. Doordat wij de functies zelf bekleed hebben, kunnen wij beter en sneller beoordelen of iemand geschikt is. Dus niet alleen met een HR-bril maar ook vanuit de finance kant. Dat is wat wij  noemen de Perfect Smile!

Bel of mail ons als je vragen hebt!

Vast
Randstad
Geplaatst 2 weken geleden.

Finance Manager position Als Finance Manager ben je eindverantwoordelijk voor de totale financiën van Exterus. Het is aan jou om...

Vast
Rotterdam
Geplaatst 2 weken geleden.

Head of finance Over onze klant IFFR is een van de grootste publieks filmfestivals ter wereld en een icoon in...

Vast
Rotterdam
Geplaatst 2 weken geleden.

Analysis and progress. An interesting and wide-ranging role that combines a focus on detail with a vision for improvement within a sophisticated international transport operation.

Vast
Amsterdam
Geplaatst 2 weken geleden.

Financieel medewerker debiteuren Over Ace Agency Ace Agency heeft zichzelf gepositioneerd tussen de grote spelers in de wereldwijde dance muziekindustrie...

Bel of mail ons als je vragen hebt!

Merel Jäger

merel.jaeger@montis-q.nl

+31(0)6 1528 0307

Jan Koudstaal

jan.koudstaal@montis-q.nl

+31(0)6 2327 4148

Call Now Button