QONNECTING

 Versterk jouw organisatie tijdelijk met een interim finance professional

Heeft jouw financiële afdeling tijdelijk versterking nodig? Dan zoek jij een professional die gemakkelijk zijn rol pakt. Jouw doelen voor ogen houdt en de extra stap zet voor de continuïteit en het succes van de organisatie. Kortom, jij wordt gelukkig van een professional met passie voor het vak. Vind jouw oplossing direct bij ons!

Continuïteit

Alles loopt goed. Tot de spil in jouw financiële web plotseling wegvalt. Dan is het zaak dat alles gewoon doorloopt. Continuïteit geeft jou de rust om de juiste persoon te vinden voor de toekomst. Montis-Q Qonnecting regelt het!

Succes

Tijdelijk een drukke periode, bijvoorbeeld door een overname? Die kom je door met tijdelijke extra capaciteit. Financials die met bevlogenheid bijdragen aan het succesvol afronden van het project. Montis-Q Qonnecting heeft ze!

“Geluk vind je pas wanneer je je weet vrij te maken van alles wat je afleidt”

 WAT JE VAN MONTIS-Q QONNECTING KUNT VERWACHTEN

Montis-Q Qonnecting verbindt jou met bevlogen interim finance professionals. Alle professionals in ons netwerk zijn door ons persoonlijk geselecteerd, met oog voor zowel hard als soft skills. Zij hechten net als wij waarde aan de relatie, beschikken over uitstekende vakkennis en passen zich gemakkelijk aan in een nieuwe omgeving. Jij vertelt ons wat je nodig hebt en wilt bereiken. Wij regelen snel een kennismaking met de juiste professional in ons netwerk die je hierbij helpt. Een match? Wij zorgen voor het contractmanagement. Kies met ons als partner voor het succes van jouw organisatie en je eigen werkgeluk.

 WAAROM JIJ VOOR MONTIS-Q KIEST?

Accountantscontroles, internal control frameworks, kpi’s? Hier is Montis-Q in thuis. Jij profiteert hier extra van, doordat onze interimmers en Qonsultants onderling vaktechnisch overleg voeren over financiële vraagstukken. Jij haalt dus één interimmer in huis die steunt op een heel team van financieel experts.

  FINANCE WITH A SMILE

Montis-Q Qonnecting is onderdeel van Montis-Q, een jong financieel adviesbureau in Rotterdam. Dat wij er voor opdrachtgevers zijn bij tactische en strategische finance vraagstukken spreekt voor zich. Waar wij ons in onderscheiden is onze bevlogenheid, klantgerichtheid en passie voor finance.

  EEN GREEP UIT ONZE KLANTEN

Call Now Button