QADEMY

Simplify Complexity en Funitize Boringaty

Bij Montis-Q gaan plezier en kwaliteit altijd hand in hand! Een dag niet gelachen, is immers een dag niet geleefd. Wij geloven dat de beste trainingen plaatsvinden binnen de muren van jouw eigen bedrijf.

Onze trainingen zijn opgezet vanuit een oprechte overtuiging dat leren met een glimlach de beste manier is om te groeien. Onze missie is om een verfrissende en effectieve leerervaring te bieden aan accountants en financials.

De experts op de inhoud en de Qonsultants van Montis-Q hebben de handen ineengeslagen om relevante en actuele thema’s aan te pakken. Onze ervaren trainers zorgen voor interactieve sessies, waarbij praktische toepasbaarheid centraal staat.

storytelling
voor financials.

Als financial ben je gewend om met data en feiten te werken, maar heb je ooit overwogen hoe krachtig het zou zijn om deze informatie te verweven in een meeslepend verhaal? Het is tijd om je rekenmachine even opzij te leggen en je mee te laten voeren op een avontuurlijke ontdekkingsreis door de kunst van storytelling.

In de wereld van finance is het vermogen om informatie op een boeiende en begrijpelijke manier over te brengen van onschatbare waarde. Of je nu rapporten presenteert aan het management, investeerders overtuigt, of je team motiveert, je wilt dat je publiek geïnspireerd raakt, betrokken is en de essentie begrijpt.

Storytelling voor financials gaat verder dan alleen het vertellen van een verhaal. Het is een kunst die draait om het vinden van de juiste balans tussen feitelijke informatie, emotie en impact.

esg.

environmental, social en governance

Duurzaamheid is niet langer een trend, maar een essentiële pijler voor succesvolle organisaties. ESG gaat verder dan alleen een modewoord. Het is een holistisch raamwerk dat organisaties helpt om een positieve impact te creëren en waarde te genereren op de lange termijn. Als financial professional is het belangrijk om de impact van ESG te begrijpen en te integreren in de dagelijkse praktijk.

Tijdens de training leer je hoe je duurzaamheidsfactoren kunt integreren in jouw bedrijfsstrategie, hoe je verantwoorde sociale impact kunt creëren en op welke wijze je een sterke governance kunt inrichten. We voorzien je van praktische tools en inzichten om ESG meetbaar te maken in jouw dagelijkse werkzaamheden.

Ontdek hoe je zelf een positieve verandering teweeg kunt brengen, zowel binnen jouw organisatie als in de wereld om ons heen.

csrd.

corporate sustainability reporting directive

In een tijdperk waarin bedrijven steeds meer verantwoordelijkheid nemen voor hun impact op de maatschappij en het milieu, is het essentieel voor organisaties om CSR te omarmen als een krachtig instrument voor groei en positieve verandering.

Onze training biedt jou de tools en inzichten om een impactvolle CSR-strategie te ontwikkelen en te implementeren. We verkennen de verschillende aspecten van CSR, zoals ethisch zakendoen, milieubewustzijn en maatschappelijke betrokkenheid. Je leert hoe je CSR kunt integreren in jouw bedrijfsmodel en hoe je waarde kunt creëren voor zowel je organisatie als de samenleving als geheel.

Tijdens de training behandelen we ook best practices voor rapportage over duurzaamheid. Je krijgt praktische tips om de impact van jouw inspanningen op het gebied van duurzaamheid effectief te communiceren en stakeholders te betrekken.

soft skills en cultuur

In een wereld waar technologische vooruitgang de norm is geworden, is het de menselijke factor die het verschil
maakt. Het ontwikkelen van effectieve soft skills en een positieve organisatiecultuur zijn essentiële elementen voor succes in elke professionele omgeving.
Onze training biedt jou de mogelijkheid om jouw soft skills te versterken en te begrijpen hoe cultuur van invloed is op het functioneren van een organisatie. We gaan verder dan de traditionele harde vaardigheden en richten ons op essentiële aspecten zoals communicatie, samenwerking, leiderschap en meer.
Tijdens deze training zul je leren hoe je jouw communicatieve vaardigheden kunt verbeteren, hoe je effectiever kunt samenwerken met diverse teams en hoe je een positieve en inclusieve cultuur kunt bevorderen.
We delen inzichten en praktische tips die je kunt toepassen in je dagelijkse werk, ongeacht je functie of branche.

fraude en integriteit.

Fraude en ethische dilemma’s komen op de werkvloer steeds vaker voor. Het is van cruciaal belang voor organisaties om zich te wapenen met kennis en ethische principes.

Tijdens deze training duiken we diep in de wereld van fraude en integriteit. We behandelen verschillende vormen van fraude, identificeren potentiële risico’s en bieden effectieve strategieën om fraude te voorkomen en op te sporen. Daarnaast richten we ons op het belang van integriteit in de bedrijfscultuur en hoe je een ethische werkomgeving kunt bevorderen.

Het voorkomen van fraude en het waarborgen van integriteit zijn niet alleen essentieel voor het beschermen van de financiële gezondheid van jouw organisatie, maar ook voor het behouden van vertrouwen bij stakeholders en het versterken van je reputatie.

jaarrekening lezen.

Of je nu een beginnende professional bent of al ervaring hebt in de financiële wereld, het begrijpen van jaarrekeningen is een essentiële vaardigheid om weloverwogen zakelijke beslissingen te nemen. In deze training leren we je om de verborgen inzichten achter de cijfers te ontdekken.
We behandelen de belangrijkste elementen van een jaarrekening, zoals de balans, winst- en verliesrekening en het kasstroomoverzicht, en leggen uit hoe deze met elkaar verbonden zijn. Je zult leren hoe je belangrijke financiële ratio’s kunt berekenen en interpreteren om de financiële gezondheid en prestaties van een bedrijf te beoordelen.
Deze training biedt jou de nodige kennis en inzichten om vertrouwen te krijgen in het lezen en begrijpen van jaarrekeningen.

Bel of mail ons als je vragen hebt!

Joost Ruikes

joost.ruikes@montis-q.nl

+31(0)6 4676 1839

Kristel van der Wal

kristel.vanderwal@montis-q.nl

+31(0)6 1036 1875

Call Now Button