Qonsulting

De schakel tussen jouw organisatie en de accountant

Van zowel de business als de accountant krijgen wij vaak te horen dat de andere partij er geen bal van snapt. En dat begrijpen wij! Wij hebben namelijk in beide schoenen gestaan en kennen de struggles waar allebei de kanten mee worstelen. Dit maakt ons de bruggenbouwer tussen de accountant en jou. Je zou ons ook wel een bemiddelaar kunnen noemen. Zo zorgen wij er bijvoorbeeld voor dat de accountant kwalitatief hoogwaardige stukken krijgt terwijl het de organisatie minimale inzet van tijd en middelen kost. Een win-win.

Overzicht van diensten van Qonsulting

Financial accounting Support

Inzicht in de financiële positie van je bedrijf

Om inzicht te krijgen in de financiële positie van je bedrijf heb je een rapportage op basis van eenduidig verwerkte transacties en goed toegepaste accounting standaarden nodig. De Qonsultants van Montis-Q ondersteunen je bij het goed toepassen van accounting frameworks en het ontwerpen van de accounting manual. Onze Qonsultants helpen je onder andere met:

  • accounting standaarden;
  • accounting manual;
  • accounting position papers;
  • purchase price allocation support.

Audit preparation support

Tijd vrijhouden om je business te laten draaien én een samenwerking met de externe accountant die op rolletjes loopt? Dat doe je door je accountantscontrole goed voor te bereiden. De Qonsultants van Montis-Q ondersteunen met:

  • audit preparation support;
  • management letter opvolging;
  • internal control frameworks.

Management (Accounting) support

Dit zijn alle diensten die gerelateerd zijn aan jouw management accounting processen. Wij ondersteunen ook in het structureren van de processen die jouw besluitvorming beïnvloeden. Denk bijvoorbeeld aan het consolidatieproces optimaliseren en budget & forecasting.

Bel of mail ons als je vragen hebt!

Rick Boonstra

rick.boonstra@montis-q.nl

+31(0)6 2252 0210

Call Now Button