JOIN OUR TEAM

Ben jij zzp finance professional en wil jij werken aan interim opdrachten? Leuk werk, zonder gedoe? Sluit je aan bij Montis-Q Qonnecting, Finance with a smile!

Interim finance professional

Wij zoeken interim finance professionals die zich als zzp’er aan ons willen verbinden. Als interimmer werk jij voor een van onze opdrachtgevers. Denk aan functies als finance controller, finance manager of finance director. De focus ligt op rapportage & verslaglegging, interpreteren van data en identificeren van aandachtspunten voor financieel beleid & processen van organisaties. Jij empowert medewerkers en management met data.

Jij maakt het verschil

Jij bent er voor opdrachtgevers als het gaat om tactische of strategische vraagstukken. Inhoudelijke kennis en kwaliteit op hoog niveau zijn een basisvoorwaarde. Jouw houding maakt het verschil. Je werkt nauw samen binnen de financiële afdeling van opdrachtgevers. Met jouw enthousiasme zet je de boel in beweging. Jij werkt vanuit een duidelijke visie en neemt de professionals in het team daar op natuurlijke wijze in mee. Jij zet daadwerkelijk die extra stap en vormt hierdoor een belangrijke pijler voor het organisatiesucces. Je zult het zelf niet snel hardop zeggen, maar eigenlijk ben jij het juweeltje van de organisatie. Niet erg, bescheidenheid siert de mens.

Finance with a smile 🙂

Montis-Q Qonnecting verbindt interim finance professionals met opdrachtgevers. Samenwerken met Montis-Q Qonnecting betekent ontzorging. Je bepaalt zelf welke opdracht je wilt doen en je tarief. Wij regelen het contractmanagement en snelle uitbetaling. Zodat jij je kunt focussen op je vak als financial.

Montis-Q

Montis-Q Qonnecting is onderdeel van Montis-Q, een jong financieel adviesbureau gevestigd in Rotterdam. Jij wordt onderdeel van een netwerk van bevlogen finance professionals die zich 100% inzetten voor opdrachtgevers. Dat wij er voor opdrachtgevers zijn als het gaat om tactische en strategische finance vraagstukken spreekt voor zich. Waar wij ons in onderscheiden is onze bevlogenheid, klantgerichtheid en passie voor finance.

Erbij horen?

Wie wil dat nou niet! Neem contact op met onze recruiter Michelle Blancke op michelle.blancke@montis-q.nl & 06-34627597. Of vul je gegevens en korte motivatie in en we nemen contact met je op voor een kop koffie.

Ik ben bekend en ga akkoord met het privacybeleid van Montis-Q

Privacy Statement

Call Now Button