JOIN OUR NETWORK

Ben jij die interim finance professional die:

stiekem de reden is waarom organisaties precies weten hoe ze er financieel voor staan?

 weer een lach op het gezicht brengt van het management en je team?

als een pinguïn met een eigen nest is die toch graag bij de groep hoort?

binnen no-time een onmisbare schakel is geworden binnen de organisatie?

Sluit je dan aan bij Montis-Q Qonnecting, Finance with a smile!

 

Interim finance professional

Montis-Q Qonnecting zoekt interim finance professionals die zich als zzp’er aan ons willen verbinden. Als interimmer werk jij voor een van onze opdrachtgevers. Denk aan functies als financial controller, business controller, auditor, finance manager of finance director. Jij vangt uitval geruisloos op en zorgt ervoor dat de financiële afdeling gewoon blijft functioneren. De focus ligt op continuïteit van de organisatie, maar je hebt ook oog voor procesverbetering. Oftewel, jij bent de rots waarop onze opdrachtgevers kunnen terugvallen en verder bouwen.

 

Jij maakt het verschil

Inhoudelijke kennis en kwaliteit op hoog niveau zijn een basisvoorwaarde. Jouw houding maakt het verschil. Jouw aanwezigheid zorgt voor rust. Jij maakt je organisatie-specifieke strategie snel eigen. Met jouw enthousiasme zet je de boel in beweging. Jij werkt vanuit een duidelijke visie en neemt professionals daar op natuurlijke wijze in mee. Jij zet daadwerkelijk die extra stap en vormt hierdoor een belangrijke pijler voor het organisatiesucces. Je zult het zelf niet snel hardop zeggen, maar eigenlijk ben jij het juweeltje van de organisatie. Niet erg, bescheidenheid siert de mens.

 

Wat wij jou bieden

Wanneer jij je verbindt aan Montis-Q Qonnecting, dan hoor je bij een netwerk van interim finance professionals. Je kunt bij ons op kantoor gebruikmaken van een flexwerkplek, deelnemen aan vaktechnisch overleg en sparren met andere financials. En wij sparren ook graag met jou! Oftewel: je wordt onderdeel van een team, terwijl je de vrijheid van een zelfstandige behoudt. Gemak dient de mens, dus wij zorgen voor het contractmanagement en snelle uitbetaling.

Teamspirit
Sparringspartners
Eerlijke voorwaarden

Finance with a smile 🙂

Montis-Q is een jong financieel adviesbureau gevestigd in Rotterdam. Met Montis-Q Qonnecting verbinden wij interim finance professionals met opdrachtgevers. Werken voor Montis-Q Qonnecting betekent ontzorging, zodat jij je kunt focussen op je vak als financial. Jij wordt onderdeel van een team van bevlogen finance professionals die zich 100% voor opdrachtgevers inzetten. Dat wij er voor opdrachtgevers zijn als het gaat om tactische en strategische finance vraagstukken spreekt voor zich. Waar wij ons in onderscheiden is onze bevlogenheid, klantgerichtheid en passie voor finance.

 

Erbij horen?

Wie wil dat nou niet! Laat ons nu je interesse weten via onderstaand formulier en je krijgt zo snel mogelijk een reactie van ons. Als er voldoende raakvlakken zijn nodigen we je graag uit voor een kop Qoffie bij ons op kantoor in Rotterdam!

Heb je eerst nog wat vragen? Neem dan gerust per mail of telefoon contact op met Merel (06-15280307) of met Jan (0623274148). Een berichtje via LinkedIn naar Merel of Jan kan natuurlijk ook altijd!

    Ik ben bekend en ga akkoord met het privacybeleid van Montis-Q

    Privacy Statement

    Call Now Button