JOIN OUR TEAM

Montis-Q maakt het verschil door de mens centraal te zetten en de benaderingsvorm daar op aan te passen. Wij leveren focus en denken mee. De jarenlange ervaring van de Montis-Q Qonsultants, zowel binnen als buiten de audit, stelt ons in staat onze klanten bij te staan bij de onderwerpen waarmee een financiële afdeling dagelijks en op lange(re) termijn wordt geconfronteerd.

Geen grenzen bepalen, maar grenzen verleggen

Een hoog niveau van inhoudelijke kennis en kwaliteit zijn basisvoorwaarden voor onze dienstverlening. Montis-Q is dan ook de nieuwe standaard in Finance land en bevlogenheid is waar wij warm voor draaien. Wij zijn er voor werkgevers als het gaat om tactische en strategische Finance vraagstukken, op interim of vaste basis.

Finance professional

Jij creëert waarde door medewerkers en management te empoweren met data en faciliteert bij hun persoonlijke en organisatorische ontwikkeling. Jij vaart niet de koers, maar stippelt deze juist uit. Jij zet daadwerkelijk die extra stap en vormt hierdoor een belangrijke pijler voor het organisatiesucces. Je zult het zelf niet snel hardop zeggen, maar eigenlijk ben jij het juweeltje van de organisatie. Niet erg, bescheidenheid siert de mens.

Bevlogenheid

Wij geloven dat bevlogen Finance professionals een belangrijke pijler zijn voor hun eigen succes, het succes van Montis-Q en van onze opdrachtgevers. Jouw passie zorgt er niet alleen voor dat je een hogere kwaliteit levert, maar ook dat je effectiever, efficiënter en klantgerichter bent. Juist door de lat hoog te leggen voor onszelf, maar ook voor onze (interim) professionals, bieden wij onderscheidend vermogen voor onze opdrachtgevers. Dat is onze kracht.

Here’s to the crazy ones…

Wij vragen dus nogal wat van onze (interim) Finance professionals. Naast een tomeloze ambitie, gevoel voor humor en passie voor je vak, heb jij je sporen in het Finance vak ruimschoots verdiend. Je hebt niet alleen een WO werk- en denkniveau en een track-record binnen profit en non-profit, maar blinkt echt uit door zaken anders aan te pakken. Door onderscheidend vermogen, lef, anders denken en handelen maak jij het verschil. Mensen die gek genoeg zijn om te denken dat zij de wereld kunnen veranderen, zijn vaak de mensen die dit ook realiseren.

Alle vakjes aangevinkt en trek in koffie? Laat je gegevens, een korte motivatie en je CV achter en we nemen contact met je op!

Ik ben bekend en ga akkoord met het privacybeleid van Montis-Q Qonsulting B.V.

Privacy Statement

Call Now Button