JOIN OUR TEAM

Ben jij zzp finance professional en wil jij werken aan interim opdrachten? Leuk werk, zonder gedoe? Sluit je aan bij Montis-Q Qonnecting, Finance with a smile!

Interim finance professional

Montis-Q Qonnecting zoekt interim finance professionals die zich als zzp’er aan ons willen verbinden. Als interimmer werk jij voor een van onze opdrachtgevers. Denk aan functies als finance controller, finance manager of finance director. Jij vangt uitval geruisloos op en zorgt ervoor dat de financiële afdeling gewoon blijft functioneren. De focus ligt op continuïteit van de organisatie. Oftewel, jij bent de rots waarop onze opdrachtgevers kunnen terugvallen en verder bouwen.

Jij maakt het verschil

Inhoudelijke kennis en kwaliteit op hoog niveau zijn een basisvoorwaarde. Jouw houding maakt het verschil. Jouw aanwezigheid zorgt voor rust. Jij maakt je organisatie-specifieke strategie snel eigen. Met jouw enthousiasme zet je de boel in beweging. Jij werkt vanuit een duidelijke visie en neemt professionals daar op natuurlijke wijze in mee. Jij zet daadwerkelijk die extra stap en vormt hierdoor een belangrijke pijler voor het organisatiesucces. Je zult het zelf niet snel hardop zeggen, maar eigenlijk ben jij het juweeltje van de organisatie. Niet erg, bescheidenheid siert de mens.

Wat wij jou bieden

Wanneer jij je verbindt aan Montis-Q Qonnecting, dan hoor je bij een netwerk van interim finance professionals. Je kunt bij ons op kantoor gebruikmaken van een flexwerkplek, deelnemen aan vaktechnisch overleg en sparren met andere financials. En wij sparren ook graag met jou! Oftewel: je wordt onderdeel van een team, terwijl je de vrijheid van een zelfstandige behoudt. Gemak dient de mens, dus wij zorgen voor het contractmanagement en snelle uitbetaling.

Finance with a smile 🙂

Montis-Q is een jong financieel adviesbureau gevestigd in Rotterdam. Met Montis-Q Qonnecting verbinden wij interim finance professionals met opdrachtgevers. Werken voor Montis-Q Qonnecting betekent ontzorging, zodat jij je kunt focussen op je vak als financial. Jij wordt onderdeel van een team van bevlogen finance professionals die zich 100% voor opdrachtgevers inzetten. Dat wij er voor opdrachtgevers zijn als het gaat om tactische en strategische finance vraagstukken spreekt voor zich. Waar wij ons in onderscheiden is onze bevlogenheid, klantgerichtheid en passie voor finance.

Financial Controller

Als financial controller voer jij het financiële beleid van organisaties uit. Jij analyseert resultaten volgens de juiste accounting standaarden, signaleert en verklaart afwijkingen.

Finance Manager 

Als finance manager stuur jij de financiële afdeling van de opdrachtgever aan. Jij zorgt ervoor dat de afdeling werkt volgens het vastgelegde beleid en processen.

Finance Director

Als finance director ben jij er voor opdrachtgevers als het gaat om tactische of strategische vraagstukken. Jij bent onderdeel van het management van de organisatie.

Erbij horen?

Wie wil dat nou niet! Laat ons nu je interesse weten met een link naar je LinkedIn profiel via het formulier hieronder of stuur een mail aan onze recruiter Michelle Blancke op michelle.blancke@montis-q.nl. Een cv is dan niet nodig.

Je ontvangt snel een reactie van ons. Als er voldoende raakvlakken zijn, nodigen we je graag uit voor een kop koffie bij ons op kantoor in Rotterdam.

Heb je eerst nog wat vragen? Neem dan gerust per mail of telefoon (06-34627597) contact op met Michelle, of stuur haar een berichtje op LinkedIn.

Ik ben bekend en ga akkoord met het privacybeleid van Montis-Q

Privacy Statement

Call Now Button