Fraude_ Catch me if you can!

Niemand staat ’s ochtends op met de gedachte “vandaag is een mooie dag om te frauderen!”. Maar wie of wat zet medewerkers dan aan om een creatieve twist te geven aan de regels? Een stukje waarheid is te vinden in het aloude spreekwoord: gelegenheid maakt de dief! Grootschalige fraude ontstaat geleidelijk als gevolg van tekortkomingen in de interne beheersing in combinatie met grensoverschrijdend gedrag van de mens.

Tijdens de ontbijtsessie nemen we je in vogelvlucht mee in de wereld van fraude en integriteit. We leggen je uit wat fraude is, hoe dit in de praktijk ontstaat en wat je als organisatie kunt doen om het te herkennen én te voorkomen. Voorkomen is immers beter dan genezen… ? Onder het genot van een croissantje zal Kristel van der Wal daarom uit de doeken doen hoe dat zit.

Voor deze sessie vragen wij een bijdrage van €25 die wij geheel ten gunste van Make-A-Wish laten komen. Make-A-Wish Nederland is een stichting die de allerliefste wensen van kinderen tussen de 3 en 18 jaar met een ernstige soms, zelfs levensbedreigende ziekte vervult (www.make-a-wish.org)

Je hebt de kans om de ontbijtsessie op de volgende data bij te wonen:

  • vrijdag 24 april 2020
  • vrijdag 3 juli 2020
  • vrijdag 11 september 2020
  • vrijdag 13 november 2020
  • vrijdag 18 december 2020

Na afloop ontvang je van ons een bewijs van deelname. Register-Accountants in business en Registercontrollers kunnen dit bewijs gebruiken voor de registratie van 1 PE-punt.

Programma
07.30 – 07.45 Inloop
07.45 – 08.45 Fraude: “Catch me if you can”
08.45 – 09.00 Napraten en koffie

Interesse meld je aan door onderstaand contactformulier in te vullen!

ADRES

Montis-Q Qonsulting B.V.

Westewagenstraat 60

3011 AT ROTTERDAM

ROUTEBESCHRIJVING

Parkeren/Vervoer

Trein-, bus-, metro- en tramstation Blaak ligt op 400 meter afstand van Montis-Q verwijderd. Als u met de auto wilt komen, kunt u parkeren in parkeergarage WTC.

Ik ben graag aanwezig bij de ontbijtsessie Fraude:"Catch me if you can" op:

Privacy Statement

In sommige gevallen geeft het contactformulier de volgende melding: “Er is een fout opgetreden bij het versturen van het bericht; probeer het later nog eens.”

Geen zorgen! Het contactformulier is dan wel juist verzonden. We werken aan een oplossing. Mocht je echter geen reactie op je aanmelding van ons ontvangen, stuur dan even een email naar: info@montis-q.nl

Call Now Button