Financial Accounting support

Block orange

Het werkgebied Financial Accounting Support omvat alle diensten gerelateerd aan Accounting Standards (zowel intern als extern) en financiële rapportages. Hieronder is een aantal voorbeelden opgenomen van de diensten waar onze Qonsultants je mee kunnen ontzorgen:

ACCOUNTING STANDAARDEN

De wereld verandert en daarmee ook de inzichten ten aanzien van zowel interne als externe verslaggeving. (Nieuwe) standaarden vragen vaak diepgaande kennis van die standaarden. Het draait daarbij niet alleen om de inhoudelijk kennis van de standaard maar ook de capaciteit om deze te interpreteren en op praktische wijze toe te passen. Dit kost veel tijd en energie. De Qonsultants van Montis-Q kunnen je adviseren over de praktische toepassing van Accounting Standaarden en de implementatie daarvan.

ACCOUNTING MANUAL

Het Accounting Manual is het naslagwerk van een organisatie als het gaat over hoe transacties dienen te worden verwerkt in de financiële administratie. Een eenduidige en heldere beschrijving van deze afspraken, die door alle niveaus binnen de organisaties op dezelfde manier worden geïnterpreteerd, is de sleutel tot een juiste financiële rapportage. De Qonsultants van Montis-Q kunnen je hulp bieden bij het ontwerpen en onderhouden van het Accounting Manual.

PURCHASE PRICE ALLOCATION SUPPORT

Heeft jouw organisatie net een nieuwe overname afgerond? Op dat moment ontstaat extra druk op de financiële afdeling. Accounting Standaarden moeten worden geëvalueerd, tussentijdse balansen worden opgemaakt, risico’s gewaardeerd etc. De Qonsultants van Montis-Q hebben uitgebreid ervaring met overname trajecten. Zij kunnen je ontzorgen door het proces voor je te coördineren en uit te voeren.

Lees meer onze overige werkgebieden:

Call Now Button