Finance with a smile

Wij zijn er voor financials in het bedrijfsleven die (weer) werkplezier willen ervaren. Dit doen wij door jouw werk leuker en makkelijker te maken. We nemen je (extra) werk uit handen, zetten de juiste mensen op de juiste plek en we maken van (noodzakelijke) scholing een feestje. Zodat jij je kunt focussen op waar je goed in bent en waar je blij van wordt. Dus geen onnodige alledaagse rompslomp meer of handjes te kort, maar prioriteiten en noodzakelijke besluitvorming.

Wij zijn er voor financials in het bedrijfsleven die (weer) werkplezier willen ervaren. Dit doen wij door jouw werk leuker en makkelijker te maken. We nemen je (extra) werk uit handen, zetten de juiste mensen op de juiste plek en we maken van (noodzakelijke) scholing een feestje.

MONTIS_CIRKELS_RGB_ORANJE

QONSULTING

De schakel tussen jouw organisatie en de accountant. Financial Accounting- & Audit Preparation Support. Meer weten.

MONTIS_CIRKELS_RGB_ORANJEGEEL

QOACHING

Om jou als financial het beste uit jezelf te laten halen op het gebied van talent en ontwikkeling. Op afstand, langs de zijlijn of in het veld. Meer weten.

MONTIS_CIRKELS_RGB_PAARS

QADEMY

Simplify Complexity en Funitize Boringaty. In vrij vertaald Nederlands: wij maken complex, saai gedoe simpel en leuk. Meer weten.

MONTIS_CIRKELS_RGB_GROEN

QONNECTING

Montis-Q verbindt de juiste mensen aan elkaar. Wij beloven ‘finance with a smile’. Meer weten.

“Geluk vind je pas wanneer je je weet vrij te maken van alles wat je afleidt”

JOUW WERKGELUK IS ONZE MISSIE

Wij zijn een team van professionals. Het is onze missie om bij te dragen aan het werkgeluk van jou als Financial. Ons motto is dan ook: Finance with a smile! Dit doen wij door te ontzorgen, door ondersteuning te bieden zodat jij als Financial in de gelegenheid wordt gesteld je te kunnen focussen op jouw prioriteiten en de noodzakelijke besluitvorming. Dit alles met een lach.

Qlanten in de spotlight!

Call Now Button