720p HD Video (4)

Gestructureerd, Flexibel en Onafhankelijk

En toen was het moment daar dat Jan, Joost en de rest van het Montis-team inzagen dat er meer nodig is dan alleen kennis en ervaring. Om een team goed en nog beter te laten draaien heb je lijm nodig. Lijm en een spin-in-het-web. Een allesweter en aanpakker die met, maar ook voor je denkt wanneer nodig, zodat de klanten onverdeeld de aandacht krijgen. En dit totaalpakket hebben Jan en Joost gevonden in Merel. Merel Jäger. Merel is intussen alweer ruim 6 maanden aan het werk bij Montis-Q en het wordt me als snel duidelijk dat ze daar helemaal op haar plek is.

Merel is 31 jaar, de oudste van twee meiden en is opgegroeid in de omgeving van Nijmegen. Maar momenteel woont ze in Rotterdam, waar ze het erg naar haar zin heeft. Merel begon haar carrière als office manager bij een bouwbedrijf. Een familiebedrijf, waar Merel veel ervaring heeft opgedaan in het organiseren en laten reilen en zeilen van bedrijfsprocessen en het ‘ontzorgen’ van haar interne klanten. Maar na 10 jaar werd het tijd voor iets anders en werd Merel tijdens een skivakantie, tijdens de après-ski welteverstaan, de mogelijkheid geboden om als stewardess bij TUI aan de slag te gaan. Met veel plezier heeft Merel een jaar gevlogen, waarna corona roet in het eten gooide. Maar erg rouwig was Merel daar niet om, omdat een jaar van jetlags hebben en veel van huis zijn lang genoeg was. Al had Merel haar trips naar Suriname, Curaçao, Miami en Aruba natuurlijk voor geen goud willen missen.

Na haar jaar als stewardess wilde Merel graag weer als office manager aan de slag. Er waren meerdere mogelijkheden, maar na de goede en gezellige gesprekken bij Montis-Q en het feit dat Merel zich daar gelijk thuis voelde werd ze aangenomen als lid van het Montis-team waar ze het enorm naar haar zin heeft. Niet alleen zijn de collega’s superleuk, maar ook de werkzaamheden zijn uitdagend en veelzijdig. Als office manager moet je namelijk van alle markten thuis zijn en ben je de zogeheten ‘spin-in-het-web’. Om deze rol te kunnen vervullen moet je vooruit kunnen denken, stressbestendig zijn èn flexibel, zo vertelt Merel mij. Geen dag is hetzelfde en laat dát nou juist zijn wat Merel zo leuk vindt aan haar werk en aan het werken bij Montis in het bijzonder 😊

Merels sterke punt is het aanbrengen van structuur. En daar waren ze bij Montis-Q wel een beetje (veel) aan toe. Merel werkt dan ook hard aan het standaardiseren van allerlei Montis-Q bedrijfsprocessen en houdt zich ook bezig met de uitvoer van deze processen. Denk bijvoorbeeld aan factureren, planningen maken, evenementen organiseren en simpelweg alles wat maar nodig is om de business achter de schermen te laten draaien. Merel zorgt voor een SMILE bij haar klanten doordat ze creatief is, adequaat reageert, snel met oplossingen komt, goed en duidelijk communiceert en doordat ze ‘outside the box’ denkt. In de toekomst ziet Merel zichzelf wel een rol spelen in het coaching-stuk bij Montis-Q. Het lijkt haar enorm leuk dit op te zetten en uit te bouwen. Ook Merel heeft het ondernemersbloed dus door haar aderen stromen, iets wat me opvalt dat bijna alle Montis-Q’ers met elkaar gemeen hebben. En het feit dat ze het vertrouwen van Joost en Jan krijgt om haar werk naar eigen goeddunken uit te voeren en zelf initiatief te nemen, geven Merel de boost en de vrijheid om te doen waar ze goed is in. Win-win!

Wist u dat…

 • …Merel 15 jaar gevoetbald heeft?
 • Maar dat ze geen Feyenoord-fan is, ondanks dat ze nu in Rotterdam woont?
 • …Merel in haar vrije tijd graag met vrienden en familie afspreekt?
 • En dat ze ook houdt van reizen en van wijntjes drinken op het terras?
 • …dat ook best goed bij de rest van het Montis-Q team past?
 • …Merel geen koffie drinkt omdat ze allergisch is voor cafeïne?
 • …dat een probleem had kunnen zijn, omdat ze ’s morgens wat tijd nodig heeft om op te starten?
 • Maar dat ze van Joost ook ’s morgens vroeg al helemaal wakker wordt?
 • En dat dat met name komt door het voorhoofd van Joost, omdat hij daarmee iedere ochtend tijdens een Teams-meeting inbelt?
 • …de vrienden van Merel haar zouden omschrijven als grappig, behulpzaam en altijd in voor een feestje?
 • En dat ze een bloedhekel heeft aan arrogantie en aan mensen met vooroordelen?
 • …ook Merel lid is van de Volvo-familie?
 • …dat bijna geen toeval kan zijn?
 • En dat Jan en Joost Merels voorbeeld zijn voor hoe zij haar eigen bedrijf zou runnen?
 • …ik denk dat Montis-Q heel blij mag zijn met Merel?
 • En vice versa?
 • …het een match-made-in-heaven lijkt te zijn?
 • …ik hoop dat ik gelijk heb?
Call Now Button