Meet Linda

Smart, Balanced and Reliable

Ze hebben het weer geflikt hoor, die Joost en Jan. Ze hebben wederom een dame met de benodigde kennis, ervaring en inzet binnen weten te halen. Hoe doen ze dat toch? Het lijkt wel of ze er een neus voor hebben. Ik heb het hier over Linda van Dijk: een powervrouw met een ‘dijk’ van een achtergrond. Met haar academisch denkniveau en een passie voor accounting heeft Linda haar Masters aan de Erasmus Universiteit behaald, waarvoor zij bij KPMG haar scriptie heeft geschreven en daarna ook haar RA-studie wist af te ronden. Toen het na KPMG tijd werd voor een nieuwe uitdaging kwam Linda eerst als Manager Finance bij de MediaMarkt terecht, gevolgd door een mooie functie als Manager Finance bij GKN/Fokker. Linda kende Jan en Joost al van haar tijd bij KPMG, maar bij GKN/Fokker werd hun samenwerking intensiever, al waar de manier van werken van Jan en Joost (inhoudelijk sterk en hard werken maar mèt oog voor zowel de collega’s als voor ontspanning) haar erg goed beviel.

Natuurlijk is Linda meer dan haar werk alleen, dus daar moesten we het ook zeker even over hebben. Zo ben ik er achter gekomen dat Linda geboren en getogen is in Den Haag, 1 broer heeft, stiekem ook Rotterdam wel leuk vindt na daar gewoond te hebben tijdens haar studie en dat zij de trotse moeder is van zoon Stijn. Linda vindt het belangrijk om een gezonde werk-leef balans voor haar en haar gezin te creëren, wat mede de reden was dat zij er voor koos om een korte sabbatical te nemen en na te denken over de toekomst. Wat Linda toen nog niet wist was dat haar sabbatical in het jaar van Corona zou vallen, waardoor veel plannen die ze had in het water vielen. Echter, Linda maakte plannen gebaseerd op wat er wèl kon en wist zo toch optimaal te genieten van de Quali-tijd die ze met haar vriend Viktor en Stijn door kon brengen. Tijdens haar ‘vrije’ maanden ging Linda bij zichzelf te rade: Waar krijg ik nu ècht energie van? Wat maakt mij ècht blij? Linda ontdekte dat werk binnen het financiële kader wel echt haar ding is, maar dat die werk-leef balans ook zeker bijdraagt aan haar levensgeluk. En na de verhuizing met haar mannen naar Voorburg, dichter bij haar ‘roots’, wilde zij minder tijd in de auto doorbrengen en bij een bedrijf werken waar zowel plezier in je werk als kunnen genieten in je privéleven hoog in het vaandel staan.

Stiekem had Linda weleens gedacht aan werken bij Montis-Q, maar bescheiden als Linda is durfde ze dat niet direct zelf te vragen. Het voelde een beetje als een ‘indecent proposal’. Maar aangezien Joost en Jan die gêne zelf helemaal niet voelen waren zij het die de stoute schoenen aantrokken en Linda vroegen om eens te komen praten. En zo geschiedde. Intussen werkt Linda alweer 3 maanden bij Montis-Q en heeft zij het ondanks alle Corona-uitdagingen erg naar haar zin. Door het leuke team, door het vertrouwen dat ze krijgt, het interessante werk dat ze doet en ‘last but not least’ de fijne klanten met wie ze samenwerkt. Natuurlijk mist Linda wel echt het persoonlijke contact, maar bij Montis-Q wordt er alles aan gedaan om de moed er in te houden. Denk hierbij aan een heuse dagstart, online pub-quizzes, bloemen, borrelpakketten, bootQamp in kleine groepen buiten en zo af en toe de digitale schop onder een ieders kont. Linda’s werkzaamheden als Qonsultant zijn heel breed en omvatten o.a. het schrijven van accounting papers, opstellen van de jaarrekening en bijspringen waar dat maar nodig is. Samenwerken met anderen is wat Linda de meeste energie geeft. De SMILE die Linda bij haar klanten bezorgt zit ‘m dan ook juist in die positieve energie en in de structuur die Linda brengt. Het creëren van momentum om iets ook echt tot een goed einde te brengen en het behapbaar maken van grote projecten. Dat is Linda’s kracht.

Wist u dat…

 • …Linda 1 cappuccino per dag drinkt?
 • Maar dat zij eigenlijk een theedrinker is?
 • …ook Linda erg moet lachen om de grappen van Joost?
 • …ik nog niemand heb gesproken die Joost niet grappig vindt?
 • …Linda een bloedhekel heeft aan oneerlijkheid?
 • …Linda allergisch is voor katten?
 • En dat dat wellicht perspectieven biedt voor de kantoorhond van Alexander?
 • …Linda’s favoriete auto moet voldoen aan de eisen: goed functionerend en klein?
 • …dat geen onredelijke eisen zijn?
 • …Linda erg houdt van reizen, wintersport, vakantie vieren en er gewoon lekker op uit trekken?
 • …zij een haat-/liefdeverhouding met hardlopen heeft?
 • …ook slapen een hobby is van Linda?
 • En dat zij bij minder dan 7 uur slaap niet meer zo goed functioneert?
 • …Linda samen met haar vader in Nepal op een pass van 5416 meter heeft gestaan?
 • …ik dat een enorme prestatie vind?
 • …ook dit weer een superleuk interview was?
 • …ik denk dat ook Linda een superaanwinst is?
Call Now Button