De NBA heeft NBA Alert 42 uitgebracht waarin de Impact van het Coronavirus op accountantswerkzaamheden uiteen wordt gezet. Hier gaat ieder bedrijf met een wettelijke controleplicht mee te maken krijgen. Maar ook bedrijven zonder wettelijke controleplicht moeten de afwegingen maken die zijn weergegeven in NBA Alert 42.

Hoewel we niet tot de vitale beroepen worden gerekend, wil Montis-Q toch ook zorg verlenen aan bedrijven die hun jaarrekening 2019 nog af moeten ronden en wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken.

#WEDOENWATWEKUNNEN

De komende weken bieden wij aan 5 bedrijven 1 dag support aan. Deze tijd besteden wij om:

  1. te sparren over de impact van COVID-19 op de bedrijfsvoering met een vertaling naar de prognoses voor resultaat en cashflow;
  2. ondersteuning bij de vertaling hiervan naar de impact op de jaarrekening; en
  3. richtlijnen te geven bij het schrijven van een ‘Position Paper, impact COVID-19”

Ben je als bedrijf in de afrondende fase van de jaarrekening 2019 en worstel je met de topics zoals we die hierboven hebben weergegeven? En wil je een dag vrijblijvend support van een van de teamleden van Montis-Q?

Laat je naam en telefoonnummer achter dan nemen wij zo snel mogelijk contact op. Mailen kan ook naar covid19support@montis-q.nl

Ben je accountant bij een bedrijf waarvan je weet dat ze hulp kunnen gebruiken bij het in kaart brengen van de topics zoals hierboven beschreven? En  kun je vanuit onafhankelijkheid niet zelf te hulp schieten. Breng ons in contact en we kijken wat we kunnen betekenen!

Indien we de limiet van 5 bedrijven bereikt hebben voor 1 dag support, nemen we contact op om te kijken of we de vragen via telefonisch overleg af kunnen handelen.

Call Now Button