INTRODUCTIE: FRAUDE BLOG!

stijn-hanegraaf-669206-unsplash
Z

oals we allemaal weten is fraude momenteel een (very) hot topic in de financiële wereld. Zodanig zelfs, dat in 2019 de NBA heeft aangegeven dat fraude een onderwerp is waar iedere accountant zich mee bezig moet houden. Om hierop in te spelen en frauderisico’s meer bespreekbaar te maken, hebben wij Stef in het leven geroepen. Een doortastende accountant met een bijzondere interesse in fraudezaken die jullie als lezers wekelijks meeneemt in haar belevenissen en onderzoeken. Niet alleen heeft Stef een neus voor de meest uiteenlopende zaken, ze laat ook samen met haar team zien hoe deze zijn ontstaan en hoe ze opgelost én voorkomen kunnen worden.

Volgende week zullen we Stef verder bij jullie introduceren waarna ze jullie maandelijks zal meenemen in een nieuwe fraude casus.

Om onze klanten op een Montis-Q-waardige manier te ondersteunen en te ontzorgen, bieden we jullie samen met Stef een platform om juist júllie kennis en ervaringen op een speelse (en soms spannende) manier te delen. Laat het ons dus vooral weten wanneer we Stef op jullie (fictieve) casus mogen zetten. Natuurlijk doen we dit zoals jullie van ons gewend zijn: integer en met een smile 😉

Call Now Button