Rotterdam Marathon Business Estafette Run

We hebben allemaal wel eens een ochtend waarop het niet zo loopt als we willen… en dan verlangen we graag naar die brede lach, iets wat ons vrolijk kan maken! Maar voor de één is dat makkelijker dan voor de ander. Geluk en positieve energie is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Elke dag horen gemiddeld 3 kinderen het nieuws dat ze een ernstige, soms zelfs levensbedreigende ziekte hebben. Opeens ziet het leven er heel anders uit. In plaats van gezond opgroeien en spelen gaan ze het ziekenhuis in en uit. Voor deze jonge patiënten is het uitkomen van een allerliefste wens een onvergetelijke ervaring die hun leven weer een positieve wending geeft….

Op 7 april 2019 gaan wij de Business Estafette Marathon Rotterdam lopen met 3 teams van 4 personen. Ieder teamlid loopt dus ongeveer 10 kilometer. Dat betekent de komende maanden trainen… ?. Wij zullen ons ten volle inzetten om als team de marathon te voltooien! Dat is natuurlijk niets vergeleken met wat sommige kinderen iedere dag moeten doorstaan, in hun eigen gevecht tegen een verschrikkelijke ziekte.

Steun jij ons met een financiële  bijdrage? Dat stelt Make-A-Wish in staat zoveel mogelijk liefste wensen uit te laten komen en zoveel mogelijk kinderen zich een dag weer kind te laten voelen en geen patiënt!

Via de volgende link kun je eenvoudig een donatie doen: Make-A-Wish

Alle beetjes helpen. Alvast bedankt voor jullie steun en support!

Call Now Button